Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@23:58:23 GMT

ارزش های اسلامی و قرآنی در دانشگاه ها گسترش یابند

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۲۹۱۳۰

ارزش های اسلامی و قرآنی در دانشگاه ها گسترش یابند

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا قاسمی‌فرزاد شنبه در مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه بوعلی سینا، ضمن تسلیت ایام فاطمیه و تبریک سال‌روز شهادت دکتر شهید آیت الله مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه، گفت: شهید مفتح یکی از عالمان ربانی در کشور بود که پیش از انقلاب اسلامی در مسیر حرکت اسلامی از مبارزان علیه رژیم طاغوت نیز بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شهید مفتح هم‌سو با معمار کبیر انقلاب اسلامی امام خمینی (ره) در بیداری جامعه نقش اساسی داشت، گفت: یکی از کسانی که در به‌جوش و خروش درآوردن انقلاب اسلامی نقش بی‌بدیلی داشت، شهید مفتح بود.

استاندار همدان خاطرنشان کرد: راهپیمایی روز عید سعید فطر در سال ۵۷ که جامعه را علیه رژیم پهلوی به‌جوش و خروش در آورد، به عنوان سرچشمه اصلی انقلاب فراموش نشدنی است.

قاسمی فرزاد با بیان اینکه شهید مفتح علاوه بر علوم حوزوی، در علوم دانشگاهی تبحر و تخصص داشت، عنوان کرد: نظام طاغوت در پی آن بود که یک محیط فرهنگی مبتنی بر ابتذال و فرهنگ غربی ترویج و بنا کند.

وی خاطرنشان کرد: پیش‌از انقلاب اسلامی، وضعیت دانشگاه‌های ما به‌ویژه رشته‌های علوم انسانی، بر افکار و دیدگاه‌های غربی بنا نهاده شده بود و با فرهنگ ما بیگانه بود.

استاندار همدان با بیان اینکه با توجه به وضعیت دانشگاه‌های کشور، امام خمینی (ره) بعد از انقلاب اسلامی دستور انقلاب فرهنگی برای تحولات فرهنگی را صادر کردند، اظهار کرد: شهید مفتح، یکی از پیشگامان انقلاب فرهنگی، بعد از انقلاب اسلامی در کشور بود.

وی با اشاره به اینکه شهید مفتح به دلیل ارتباطی که با مجموعه و ساختار دانشگاه داشتند در پی آن بودند تا معنویت و ارزش‌های اسلامی را به محیط دانشگاه وارد کنند، گفت: با به شهادت رساندن مفتح، انقلاب اسلامی و برنامه تحولات فرهنگی در دانشگاه‌ها بیش از پیش تقویت شد.

قاسمی فرزاد با تصریح بر اینکه دانشگاه بوعلی سینا در بین جوامع دانشگاهی کشور و دنیا، شناخته شده است، از زحمات ریاست سابق دانشگاه بوعلی سینا تشکر و برای ریاست جدید آن آرزوی موفقیت کرد.

وی با بیان اینکه امیدواریم با حضور رئیس جدی دانشگاه بوعلی سینا حضور افراد حوزوی در دانشگاه در راستای تقویت پایه‌های معنوی، افزایش یابد، تصریح کرد: ارزش‌های اسلامی و قرآنی در لایه‌های مختلف دانشگاه به‌ویژه علوم انسانی گسترش پیدا کند.

کد خبر 5378529

منبع: مهر

کلیدواژه: علیرضا قاسمی فرزاد دانشگاه بوعلی سينا شهید مفتح ویروس کرونا بوشهر گرگان آمار کرونا خطبه های نماز جمعه کرمانشاه لیگ برتر فوتبال ایران عکس استانها آلودگی هوا سانحه تصادف بارش باران شب یلدا ایام فاطمیه دانشگاه بوعلی سینا انقلاب اسلامی شهید مفتح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۲۹۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش بین المللی اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت الله خامنه‌ای در قم برگزار می شود

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، حجت الاسلام والمسلمین شاکری روز شنبه در نشست خبری همایش بین المللی اندیشه‌های قرآنی آیت الله خامنه‌ای که سالن جلسات دانشگاه معارف اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: به عنوان دانشگاه معارف اسلامی وظیفه داریم از ظرفیت اندیشمندان صاحب فکر استفاده کنیم.

وی با اشاره به اینکه متأسفانه نسبت به شخصیت رهبر انقلاب غفلت جدی داشته‌ایم، مطرح کرد: رهبری در تبیین دین بسیار موفق بوده و قدرت ارتباط گیری بالایی دارند.

رئیس دانشگاه معارف اسلامی با بیان اینکه این پژوهش‌ها می‌تواند نگرش امام را گسترش دهد، عنوان کرد: به همین منظور نشست‌های متعددی با مسئولین استانی برگزار شده است که حدود ۸۰ مقاله از این بستر دریافت شد.

وی با اشاره به اینکه تاکنون حدود ۱۴۶ مقاله پذیرش شده است، خاطرنشان کرد: در کنار ارسال مقالات شاهد ارسال چکیده مقاله‌ها نیز بوده‌ایم که در پایان یک جلد از آن‌ها منتشر خواهد شد.

آقای شاکری با بیان اینکه همایش چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت‌ماه برگزار خواهد شد، تصریح کرد: مهمانان ویژه این همایش نیز آیت الله حسینی بوشهری رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، حجت الاسلام والمسلمین رستمی رئیس نهاد رهبری در دانشگاه‌ها و حجت الاسلام والمسلمین محمدیان از اعضای بیت رهبری خواهند بود.

وی اضافه کرد: این همایش در سالن شهید سلیمانی دانشگاه معارف اسلامی در دو نوبت صبح و بعد از ظهر برگزار خواهد شد.

در ادامه، حجت الاسلام والمسلمین رضایی اصفهانی هم اظهار کرد: این کنگره از سال ۱۴۰۰ آغاز به کار کرده ولی از سال ۱۴۰۱ فعالیت خود را به صورت جدی‌تری دنبال کرده است.

وی با اشاره به اینکه هدف اصلی این کنگره ترویج قرآن و آشناسازی جامعه است، مطرح کرد: نسل جوان با جنبه سیاسی رهبر آشنا است اما جنبه‌های قرآنی ناشناخته مانده است که این کنگره تلاش می‌کند این بعد را نیز روشن کند.

دبیر همایش بین المللی اندیشه‌های قرآنی آیت الله خامنه‌ای با بیان اینکه یکی از اهداف اصلی این همایش تحکیم نظام اسلامی است، عنوان کرد: این کنگره با بیش از ۱۴۷ مرکز همکار بزرگ‌ترین کنگره تاریخ ایران است.

وی با اشاره به اینکه نزدیک ۱۸۰ نفر در ارزیایی شرکت کرده‌اند، خاطرنشان کرد: همچنین در طول این زمان ۷۲ کارگاه مقاله نویسی، ۱۸ کرسی علمی ترویجی و نقد، ۱۶ کمیته علمی از شخصیت‌های مختلف و … برگزار شده است.

وی با بیان اینکه برگزاری این کنگره یک روزه و تنها در یک شهر نیست، تصریح کرد: اجلاس‌های متعددی برای این کنگره در نظر گرفته شده است.

وی از برگزاری ۱۱۶ پیش نشست، ۶۵ کارگاه آموزشی و ۱۲ کرسی مرتبط با محورهای همایش یادکرد و گفت: ۱۳ جلد از مجموعه مقالات در اجلاس‌ها و نرم افزارهای هر اجلاس به صورت جداگانه منتشر می‌شود.

دبیر همایش بین المللی اندیشه‌های قرآنی آیت الله خامنه‌ای اضافه کرد: پیش از برگزاری این کنگره حدود ۷۰ مقاله در ارتباط با اندیشه‌های قرآنی رهبر انقلاب وجود داشت که امروز این مقاله‌ها از مرز ۲۰۰ مقاله گذشته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اختتامیه دومین جشنواره شهید آوینی در دانشگاه شیراز برگزار می‌شود
  • همایش بین المللی اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت الله خامنه‌ای در قم برگزار می شود
  • منطق زنان و خانواده انقلاب اسلامی در دنیا اجرا شود
  • همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب چهارشنبه در قم 
  • هنر‌های قرآنی از منظر میراث فرهنگی حائز اهمیت است
  • بررسی سیر تحول هنرهای قرآنی/ اهمیت نگاه میراث فرهنگی به هنر قرآنی
  • قرآن فضای گفتگوی بسیاری درباره هنر دارد
  • مأموریت ویژه جامعه قرآنی ارتقای ظرفیت‌های معنوی کشور است
  • تجلی اقتدار نظامی ایران در عملیات موشکی علیه رژیم صهیونیستی
  • هدف از اعلام انقلاب فرهنگی اسلامی‌سازی دانشگاه‌ها بود