Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، «ظاهر پورمجاهد» روز شنبه در جلسه شورای مهارت استان همدان که در دانشگاه بوعلی سینا برگزار شد، افزود: در سال های اخیر حرکت ارزشمندی در حوزه پارک علم و فناوری تحت عنوان مرکز کسب و کار انجام شده که این مهم می‌تواند جرقه ای برای ایجاد و توسعه فرصت های شغلی پایدار در کشور و استان باشد.

وی با تاکید بر شناسایی نیازهای استان همدان و اعلام به این مرکز برای اقدام موثر، هدف از راه اندازی آکادمی کسب و کار دانشگاه بوعلی سینا را تشکیل یک زیست بوم برای ارتقای مهارت های کسب و کار و اشتغال پذیری پایدار در غرب کشور ذکر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان با اشاره به اینکه استعدادیابی، توسعه فردی و هدایت افراد به سمت خلاقیت و نوآوری و شناسایی نیازهای جامعه برنامه ریزی هدفمند برای تربیت نیروهای انسانی متخصص از محورهای این طرح هستند، ادامه داد: ایجاد تناسب بین توانمندی های افراد و نیازمندی های بازار کار با ارائه مشاوره های تخصصی در زمینه کسب و کار، کارآفرینی و هدایت شغلی، ارتقای مهارت های دانش آموختگان و اساتید بر اساس آموزش های عمومی و تخصصی را می توان از دیگر محورهای طرح نام برد.

پورمجاهد با بیان اینکه ۲۰ سازمان با آکادمی کارآفرینی و توسعه کسب و کار همکاری می کنند، اظهار داشت: پارک علم و فناوری، بنیاد ملی نخبگان، اداره کل آموزش و پرورش، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اداره کل بهزیستی، مراکز فنی و حرفه ای و شرکت شهرک های صنعتی از جمله سازمان های مرتبط و همکار برای آکادمی کارآفرینی و توسعه کسب و کار هستند.

وی گفت: این آکادمی با فراهم کردن زمینه آشنایی و شناخت ویژگی ها و علاقمندی های شغلی دانشجویان و دانش آموختگان، دانش لازم را برای ارتقای توانمندها در راستای ورود به عرصه کسب و کار متناسب با نیازمندی ها و مهارت ها به افراد آموزش می دهد.

مدیر مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه بوعلی سینا همدان نیز با تشریح برنامه های عملیاتی در آکادمی کسب و کار، گفت: برگزاری حداقل ۴ دوره روان شناختی و توسعه فردی در هر دانشگاه، برگزاری حداقل ۲۴ کارگاه آموزشی مهارتی، برگزاری حداقل ۲۴ کارگاه آموزشی تخصصی و حرفه ای و کارآموزی از برنامه های آموزشی پیش بینی شده در این حوزه است.

«جلال اکبری»، عدم اهتمام جدی و مشارکت اثربخش دانشگاه متولی (بوعلی سینا) و سازمان های همکار در این موضوع و نیز موازی کاری سازمان ها، انجام فعالیت های مجزا، کم اثر و جزیره ای توسط همکاران این طرح و نهادینه نشدن فرهنگ کار تیمی را از آسیب های احتمالی عمده این طرح برشمرد.

به گفته وی، خلاقیت و ابتکار عمل، تفکر تحلیلی، یادگیری فعال، رهبری و نفوذ اجتماعی، تاب آوری و انعطاف پذیری، استدلال، حل مسئله و ایده پردازی از مهات های مورد نیاز آکادمی کسب و کار دانشگاه بوعلی سینا در پنج سال آینده خواهد بود.

مدیرکل آموزش فنی حرفه ای استان همدان نیز در این نشست اظهار داشت: یکی از مأموریت‌های شورای مهارت، اجرایی کردن سند مهارتی است تا بدانیم در هر شهرستان به چه میزان نیروی کار نیاز است و برای آینده بازار کار در چه حوزه‌هایی باید نیرو تربیت کنیم.

«وهب مختاران» مهارت را قدرتمندترین کلید اشتغال دانست و افزود: در استان همدان باید برابر فارغ التحصیلان دانشگاهی، تکنسین فنی تربیت کنیم تا هرم اشتغال آماده کار شود.

برچسب‌ها سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور توسعه ایران همدان اشتغال زایی استانداری همدان کارآفرینی اشتغال پایدار پروندهٔ خبری ۱۴۰۰؛ سال تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور توسعه ایران همدان سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور توسعه ایران همدان اشتغال زایی استانداری همدان کارآفرینی اشتغال پایدار دانشگاه بوعلی سینا استان همدان کسب و کار حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۰۸۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی اکوسیستم تاکسی هوایی الکتریکی در ابوظبی

ابوظبی، پایتخت امارات متحده عربی، از انعقاد توافق‌نامه توسعه یک اکوسیستم کامل تاکسی هوایی شامل آموزش، توسعه زیرساخت‌ها و عملیات پرواز با پوشش تمام خدمات خبر داد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، ابوظبی امارات متحده عربی قراردادی چند جانبه برای خدمات تاکسی هوایی میان‌اماراتی منعقد کرده است که شامل حمایت از ایجاد و گسترش خدمات تاکسی هوایی در ابوظبی و فراتر از آن می‌شود و هدف آن حمایت از منطقه در مسیر تبدیل شدن به رهبر جهانی در معرفی تاکسی‌های هوایی است.

توافق‌نامه منعقدشده پتانسیل توسعه یک اکوسیستم کامل تاکسی هوایی از جمله آموزش، توسعه زیرساخت‌ها و عملیات پرواز، همچنین حضور تولیدی در ابوظبی را پوشش می‌دهد و در طول آن یک شرکت توسعه‌دهنده هواپیماهای تمام الکتریکی برای خدمات مسافری تجاری، از نزدیک با اداره کل هوانوردی غیرنظامی امارات متحده عربی برای تعریف مسیرها همکاری می‌کند.

اکوسیستم کامل تاکسی هوایی در ابوظبی

چارچوب نظارتی اداره کل هواپیمایی کشوری امارات بر اساس استانداردهای اداره هوانوردی فدرال با آزمایش و تجزیه‌وتحلیل‌های اضافی در کنار سطح بالایی از سیستم نظارتی تنظیم‌کننده و فرآیند بررسی مداوم برای اطمینان از ایمنی برای عملیات اولیه نوشته شده است. بنابراین سفرهای بین اماراتی به تاییدیه اضافی از اداره کل هواپیمایی نیاز دارد.

توافق‌نامه امضاشده نیز در همکاری با وزارت شهرداری‌ها و حمل‌ونقل، وزارت توسعه اقتصادی ابوظبی و وزارت فرهنگ و گردشگری، نشان‌دهنده وسعت حمایت‌های موجود از آن به‌عنوان بخشی از مشارکت ابوظبی در توسعه خوشه صنعتی خودروهای هوشمند و خودران است.

ابوظبی هدف خود را پیشروی در پیشرفت و اجرای دوره بعدی راه‌حل‌های پیشرفته حمل‌ونقل و جابه‌جایی معرفی کرده است و قصد دارد نه‌تنها پایه و اساس خدمات تاکسی هوایی پیشرفته را ایجاد کند، بلکه آینده حمل‌ونقل را نیز به‌نحو متفاوتی شکل دهد.

هواپیمای نوآورانه ابوظبی برای حمل یک خلبان و چهار مسافر با سرعت ۳۲۱ کیلومتر در ساعت، آلایندگی عملیاتی صفر و ردپای آکوستیک کم طراحی شده است و حداکثر برد آن ۱۶۱ کیلومتر سفر هوایی سریع و تمیز را داخل ابوظبی و در سراسر امارات متحده عربی امکان‌پذیر می‌کند.

توافق‌نامه فعلی به‌طور یکپارچه با استراتژی گردشگری ۲۰۳۰ امارات مطابقت دارد که تأکید آن بر تعهد ثابت کشور برای تقویت رشد پایدار و توسعه استراتژیک در بخش سفر و گردشگری است. ابوظبی به‌عنوان بخشی از تمرکز خود بر زیرساخت‌ها و جابه‌جایی، در حال همکاری نزدیک با بخش‌های دولتی و خصوصی به‌منظور شکل دادن به طرح‌های شهر هوشمند و فناوری‌های پایدار است و از طریق اتخاذ راهکارهای حمل‌ونقل سبز، سعی در ارتقای کیفیت تجارب ارائه شده به جامعه و بازدیدکنندگان دارد.

معرفی خدمات تاکسی هوایی در مقیاس بزرگ بخشی از راهکارهای شهر برای تحقق این هدف به‌شمار می‌رود که دسترسی به جاذبه‌های طبیعی، نقاط توریستی و نشانه‌های معماری را افزایش و در نتیجه تجارب کلی بازدیدکنندگان را ارتقا می‌دهد.

ابوظبی در فوریه ۲۰۲۴ تأیید کرد که سومین مرحله از پنج مرحله مورد نیاز برای دریافت گواهی‌نامه هواپیماهای خود را از اداره هوانوردی فدرال ایالات متحده تکمیل کرده است.

کد خبر 748363

دیگر خبرها

  • تجمع دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا در حمایت از دانشجویان آمریکایی
  • راه اندازی فرودگاه به توسعه میناب کمک می‌کند
  • ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان
  • برگزاری کارگاه آموزشی شبکه فیبرنوری توسط آکادمی ایرانسل
  • راه‌اندازی اپراتور هوش مصنوعی در کشور / GPU هایتان را با اپراتور به اشتراک بگذارید
  • اولین مرکز مهارت‌آموزی سربازان وظیفه خوزستان راه‌اندازی شد
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • راه‌اندازی اکوسیستم تاکسی هوایی الکتریکی در ابوظبی
  • احیای منطقه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال/ بندر خشک در جهان‌آباد راه‌اندازی می‌شود