Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان رئیس دانشگاه بوعلی‌سینا گفت: حدود ۱۷۰۰ عضو هیئت علمی دانشگاه‌های استان همدان در انتظار واکسن کرونا هستند.

دکتر یعقوب محمدی‌فر در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه لیست اسامی اساتیددانشگاه بوعلی‌سینا را به وزارتخانه ارسال کردیم و سایت نیز شب گذشته باز شده است، اظهار کرد: علاوه بر این لیست کلیه اعضای هیئت علمی این دانشگاه را به دانشگاه علوم پزشکی همدان ارائه کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به اینکه امیدواریم در ثبت نام سایت معرفی شده مشکلی وجود نداشته باشد، تصریح کرد: برای تمامی اساتید استان اقداماتی انجام شده و رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز قول مساعدت داده‌اند که واکسیناسیون اساتید به زودی انجام شود.  

محمدی‌فر با اشاره به اینکه اساتید دانشگاه بوعلی‌سینا حدود ۵۰۰  نفر هستند، ادامه داد: ۵۰۰ نفر از اساتید نیز در دانشگاه علوم پزشکی در حال خدمت‌اند و در کل بین ۱۷۰۰ تا ۱۸۰۰ عضو هیئت علمی در دانشگاه‌های استان همدان به تدریس مشغول هستند.   

رئیس دانشگاه بوعلی سینا با بیان اینکه آمار و اطلاعات اساتید به وزارت بهداشت ارسال و مکاتبات نیز انجام شده است، گفت: بنابر قول دانشگاه علوم پزشکی واکسیناسون اساتید در مرحله عملیاتی شدن است، همچنین سعی می‌شود با انجام واکسیناسیون هرچه سریع‌تر دانشگاه‌ها و آموزش‌وپرورش بازگشایی شوند.

وی خاطرنشان کرد: در اولویت‌بندی واکسیناسیون، اولویت با دانشجویان تحصیلات تکمیلی دکتری و سپس کارشناسی ارشد است تا دانشجویان این دوره به مشکل برنخورند، پس از این باید دانشجویان کارشناسی را واکسینه کنیم و با توجه به چشم‌اندازی که داریم بعید است دانشجویان کارشناسی در نیم‌سال اول بتوانند در دانشگاه حضور پیدا کنند چراکه باید دو مرحله واکسن را دریافت کنند.

محمدی‌فر در ادامه با اشاره به اینکه در کشورهایی که واکسیناسیون به طور کامل انجام شده دوباره شرایط خاصی به وجود آمده است، بیان کرد: واکسیناسیون کمک می‌کند افراد به بیماری دشوار دچار نشوند و به معنی این نیست که دوباره به این بیماری مبتلا نشوند به عبارت دیگر ویروس دائم در حال جهش یافتن است.

وی ضمن قدردانی از پرسنل درمان یادآور شد: از مردم درخواست می‌کنیم دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کنند تا زنجیره این بیماری هر چه سریع‌تر قطع شود متأسفانه در مواردی پروتکل‌ها رعایت نشد و زنجیره ادامه پیدا کرد که باعث شد نیروهای ارزشمندی را از دست بدهیم.  

رئیس دانشگاه بوعلی‌سینا با اشاره به اینکه تا به حال هیچ ویروسی از بین نرفته است، گفت: به عنوان مثال ویروس آنفولانزا که خسارت فراوانی را به بشریت زد و طبق مدارک برخی از جوامع را به شدت دچار مشکل کرد و تلفات زیادی گرفت هنوز هم وجود دارد بنابراین کرونا هم به طور کامل از بین نمی‌رود و باید همه تلاش کنیم زنجیره شیوع آن قطع شود و هر کسی که تلاش می‌کند این زنجیره را توسعه دهد باید از لحاظ اخلاقی به آن شک کرد.

 انتهای پیام  

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس واکسیناسیون دانشگاه بوعلی سینا دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه بوعلی سینا رئیس دانشگاه هیئت علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۳۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منتخبان مسابقات ملی «سدید»‌ در لرستان معرفی شدند

ایسنا/لرستان منتخبان مرحله استانی مسابقات ملی ارائه سه دقیقه‌ای «سدید»‌ در لرستان جهت راهیابی به مرحله کشوری این مسابقات معرفی شدند.

در مرحله استانی مسابقات ملی ارائه سه دقیقه‌ای «سدید»‌ که امروز، هشتم اردیبهشت‌ماه به همت جهاددانشگاهی لرستان و به میزبانی دانشگاه لرستان در سالن اجتماعات شهید میربهرسی این دانشگاه برگزار شد، با رأی هیئت داوران متشکل از علی نوری، عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان، احمد حاتمی، مدیر سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی واحد لرستان، مهدی امید، از اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان و قربان‌زاده، از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان از بین ۵۳ نفر شرکت‌کننده در این مسابقه پنج نفر به عنوان منتخب جهت شرکت در مرحله کشوری انتخاب و دو نفر نیز شایسته تقدیر شناخته شدند.

بنا بر این گزارش، مریم معظمی‌گودرزی در بخش کتاب با عنوان «یادت باشد»‌ از دانشگاه لرستان، نگار رحیمی، در بخش کتاب با عنوان «کتابخانه نیمه شب»‌ از دانشگاه لرستان، نیلوفر فتاحی در بخش کتاب با عنوان «اثر مرکب»‌ از دانشگاه فرهنگیان، سینا ناجی در بخش کتاب با عنوان «کمدی الهی دانته»‌ از دانشگاه فرهنگیان و پریا وفایی‌سالاری در بخش کتاب با عنوان «کمی دیرتر»‌ از دانشگاه لرستان پنج منتخب این دوره از مسابقات بودند و محمد حاتمی‌نژاد و خجسته الوندیان نیز شایسته تقدیر شناخته شدند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • منتخبان مسابقات ملی «سدید»‌ در لرستان معرفی شدند
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی