Web Analytics Made Easy - Statcounter

یعقوب محمدی فر در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در دهه پنجاه تصمیم بر این گرفته شد که دانشگاه بوعلی در تپه مصلی و در مکان فعلی کاروانسرای ذغالی ایجاد شود و مقداری از اراضی و املاک نیز تملک شد، اما به دلایلی با عوض شدن طرح، دانشگاه بوعلی سینا به مکان کنونی منتقل و تپه مصلی رها شد.

وی با بیان اینکه تملک کاروانسرا از سال ۱۳۵۶ به وسیله سازمان مسکن انجام شده بود، ادامه داد: در سال ۱۳۸۹ سند این مکان به نام دولت جمهوری اسلامی ایران و به نمایندگی دانشگاه بوعلی سینا صادر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدی فر همچنین با اشاره به این موضوع که دانشگاه بوعلی اصلاً ردیف بودجه‌ای برای بازسازی این کاروانسرا در اختیار ندارد، اظهار کرد: فرایند ساخت و ساز فرایند هزینه برداری است و با توجه به شرایط کشور گاهی تا بیست سال به طول می‌انجامد، دانشگاه بوعلی سینا نیز یک دانشگاه در حال توسعه است و هنوز ساختمان‌ها و آزمایشگاه‌های زیادی در دست ساخت دارد و در شرایط فعلی تنها با کمک خیرین و بخش خصوصی می‌توان به بازسازی این کاروانسرا اقدام کرد.

رئیس دانشگاه بوعلی سینا همچنین گفت: طرح بازسازی کاروانسرا آماده است و ما نیز چندین جلسه را با سازمان برنامه و بودجه استان برقرار کردیم تا از محل اقتصاد مقاومتی بخشی از هزینه بازسازی کاروانسرا تأمین شود تا بتوانیم با سرمایه گذار وارد مذاکره شویم.

وی ادامه داد: من از تمام سرمایه گذاران برای بازسازی کاروانسرای ذغالی دعوت می‌کنم و با در نظر گرفتن حقوق دانشگاه، از تمامی سرمایه گذارانی که پیشقدم می‌شوند استقبال می‌کنم.

محمدی فر در خصوص مشکلات واگذاری کاروانسرا نیز گفت: یکی از مشکلات سکونت افرادی است که از ابتدای خریداری این ملک در دهه پنجاه در آن حضور دارند، همچنین با توجه به اختلافات حقوقی برای مکان‌های فرهنگی و نظارت سازمان‌های مختلف بر این اماکن، مسائل حقوقی نیز در روند واگذاری باید در نظر گرفته شوند.

وی در پایان با انتقاد از قوانین دست و پا گیر خصوصی سازی که مانع از حضور جدی بخش خصوصی می‌شود، اظهار کرد: بازسازی این مکان باید طبق اسلوب‌های خاصی انجام شود و همین موضوع باعث هزینه بر شدن این پروژه می‌شود که بدون همراهی و کمک بخش خصوصی این مهم امکان پذیر نیست و نیاز است تا با همکاری بیشتر در مساله خصوصی سازی، امکان حضور جدی تر سرمایه گذاران فراهم شود.

کد خبر 5260793

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه بوعلی سينا کاروانسرا مرمت آثار تاریخی ویروس کرونا کرمانشاه بوشهر واکسن کرونا آمار کرونا ایلام گرگان شیوع کرونا خطبه های نماز جمعه سیلاب اردبیل حجاب و عفاف قوه قضاییه شورای نگهبان دانشگاه بوعلی سینا بازسازی کاروانسرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۱۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۲۹ موکب همدان در ایام اربعین در نجف و کربلا

ریاست ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان همدان با اشاره به فعالیت ۲۹ موکب همدان در ایام اربعین در نجف و کربلا، گفت: کمیته اربعین با حضور روسای دستگاه‌ها تشکیل می‌شود. - اخبار استانها -

سید رضا موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم درهمدان، با اشاره به اینکه هم اکنون 29 موکب داریم که در خارج کشور باید فعال باشند، اظهار داشت: این موکب‌ها در ایام محرم، عید غدیر، فاطمیه و شب‌های قدر نیز مراسم برگزار می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه بیشتر مشکلات موکب‌ها و آسیب‌شناسی اربعین سال گذشته انجام شد، بیان کرد: 25 موکب استان در شهر کربلا، یک موکب در مرز، یک موکب در شهر نجف و دو موکب نیز در مسیر نجف تا کربلا به زائران خدمت‌رسانی می‌کنند.

ریاست ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان همدان با اشاره به اینکه بازرسی‌ها از موکب‌ها را آغاز کردیم، گفت: امسال از طریق استانداری و اداره جهاد پیگیری می‌کنیم تا موکب‌ها اقلام خود را زودتر تحویل گرفته و خدمت‌رسانی را به موقع شروع کنند.

وی عنوان کرد: صلاحیت این موکب‌ها در کمیته تأیید صلاحیت مورد بررسی قرار می‌گیرد و موکب‌ها باید دارای استاندارهای لازم از جمله تعذیه و اسکان هزار زائر در هر شب، ارائه خدمات درمانی، دارویی و امنت داری باشند و اگر موکبی استاندارد لازم برای خدمت‌رسانی را نداشته باشد و توافق وجود داشته بشد با سایر موکب‌ها تجمیع می‌شود.

موسوی با اشاره به اینکه فعالیت ستاد مردمی خدمتگزاران اربعین نیز جداگانه و در داخل کشور انجام می‌شودف گفت: برای جلوگیری از بروز مشکلات موکب‌ها، کمیته اربعین با حضور رؤسای دستگاه‌ها تشکیل می‌شود تا ادارات و دستگاه‌های مرتبط با تأمین و توزیع اقلام پای کار بیایند.

وی با بیان اینکه در حوزه توسعه و بازسازی نیز اقدامات در حال انجام بوده و نذورات جمع‌آوری شده و یا در حال جمع‌آوری است تاکید کرد: ستاد بازسازی عتبات در سطح کشور ستادی مردم‌نهاد است که فعالان این ستاد همگی خادمان امام حسین (ع) هستند.

به گزارش تسنیم، ریاست ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان همدان در سال جدید به "سید رضا موسوی" سپرده شده و "وحید یونسی" نیز به عنوان معاون اربعین ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان معرفی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تجمع دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا در حمایت از دانشجویان آمریکایی
  • دعوت معاون استاندار فارس از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی
  • دعوت رئیس شورای شهر از سرمایه‌گذاران برای حضور در میمند
  • فعالیت ۲۹ موکب همدان در ایام اربعین در نجف و کربلا
  • کاروانسرای ینگی امام نیازمند مرمت هر چه سریعتر است
  • کاروانسرای ینگی‌امام به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • واگذاری کاروانسرای ینگی امام به بخش خصوصی در اولویت است
  • اجرای ۳۱ پروژه با مشارکت سرمایه‌گذاران/ پیشرفت ۵۵ درصدی پروژه مشارکتی میخک
  • دعوت استاندار لرستان سرمایه گذاران و خیران برای مشارکت در طرحهای توسعه استان
  • دعوت استاندار از سرمایه گذاران و خیران برای مشارکت در طرحهای توسعه استان